menupraatje november 2019

Met veel genoegen presenteren we het menu voor de maand november 2019, samengesteld door confrère Herman Keltjens. Het oktober menu oogste lovende reacties en ik verwacht hetzelfde van het november menu. Het is een prachtig menu, met extra werk bij de opmaak van de borden. Let op de afbeeldingen boven de werkbank voor de gewenste opmaak van de borden.
Het menu voor de maand november bestaat uit de volgende gerechten:
De amuse (2 à 3 pers) is een erg lekker en kleurrijk gerecht met tonijn en avocado. Voor de opmaak zijn extra handjes nodig. Het voorgerecht (2 à 3 pers) is een fris gerecht met vis en groenten en wederom mooie kleuren op het bord. Ook hier is veel werk bij de opmaak van het gerecht. Het eerste tussengerecht (2 pers) is een heerlijk warm visgerecht met spinazie. Het tweede tussengerecht (2 à 3 pers) is een opvallende combi van coquilles met buikspek. De hazelnoot geeft een perfecte herfsttint aan dit heerlijke gerecht. Het hoofdgerecht (3 pers) is een mooi bord met hert, bieten en aardappel. De aardse smaken combineren perfect bij de mooie saus. De dessert amuse (1 pers) is een lekker hapje van kaas met sinaasappel. Het dessert (2 à 3 pers) is een heerlijke brownie met wat ananas en passievrucht en een heerlijk ijsje met een gembersmaakje.

Geniet van dit voortreffelijke menu en de lekkere wijnen!
Huib Salimans (voorzitter receptuur-commissie)