menupraatje november 2021

Met veel plezier presenteren we het menu van de maand november 2021, samengesteld door Frans Heldens. Het is een mooi menu met veel verschillende smaken. Ook deze maand is er weer veel aandacht besteed aan de opmaak op de borden.
Het menu voor de maand november bestaat uit de volgende gerechten:
De amuse is een mooi lichte starter met een lekkere coquille in heerlijk sausje. Het voorgerecht bestaat uit twee heerlijke garnalenkroketjes van Hollandse garnalen. De soep is een klein kopje pittige soep met oude kaas. Het tussengerecht is een zwarte pasta met heerlijke saus met zeevruchten, geserveerd op een mooi designbord. Ook het hoofdgerecht is fantastisch: een prachtige sous-vide gegaard stukje reerug met wildsaus, vergezeld van een stoofpeetje met portsaus en een aardappelmuffin. Het pre-dessert is een crème brûlee met kaas. Het dessert is de afsluiter van het menu en bevat bananen/rum-ijs met daarbij een lekkere cappucino-saus.
De mooie foto’s en recepturen van deze heerlijke gerechten staan vanaf 1 november op onze website www.cuisineculinaire.nl.
Geniet van dit mooie menu en de mooie wijnen!

Huib Salimans (voorzitter receptuur-commissie)