menupraatje november 2023

Met veel genoegen presenteren we de gerechten voor de maand november 2023. Dit menu is samengesteld door Martin Kusters. Tijdens het voorkoken hebben we genoten van de lekkere gerechten, dus laat je verrassen.
Het menu voor de maand november bestaat uit de volgende gerechten:
De amuse (2 pers) is mooi tartaartje van tomaat met een omhulsel van een speciale radijs. Gebruik voor het brunoise snijden van de tomaat de rood-witte snijder om veel handwerk te voorkomen.
Het eerste voorgerecht (2 pers) is een heerlijke eiercrème met daarbij passende smaken van komkommer en paling. Zorg ervoor dat de crème ‘luchtig’ blijft.
Het tweede voorgerecht (2 pers) is een lekkere cannelloni van spinazie met een mooie mousselinesaus.
De soep (2 pers) is een zeer smaakvolle gerecht van bloemkool met daarbij lekkere roosjes van Romanesco.
Het tussengerecht (2 pers) is een mooi visgerecht met kabeljauwhaas, een puree van knolselderij en een beurre blanc saus.
Het hoofdgerecht (3 pers) bevat een prachtig stuk hertenfilet met een heerlijke saus. Het gerecht wordt gecompleteerd door een aardappelmousseline en bospeen.
Het menu wordt afgesloten met een lekker dessert (3 pers) met een chocoladetaartje, rood fruit en zeezout-karamel. Niet alleen lekker, maar ook erg mooi opgemaakt.
De mooie foto’s en recepturen van deze heerlijke gerechten staan vanaf 1 november 2023 ook op onze website www.cuisineculinaire.nl !

Laat je verrassen en geniet van dit lekkere menu en de bijpassende wijnen!

Huib Salimans
Voorzitter receptuur-commissie