| Servings |
| 10personen |
|
|
Afwerking (15 min voor uitserveren !):
. Maak een marinade van 4 el kokossaus, olijfolie en limoen sap. Marineer hierin de dungesneden dorade (‘ceviche’). Schil de appel, snijd in parten en verwijder de kroost. Snijd in julienne (4×4 mm en 2 cm lang) en meng deze met de ‘ceviche’.
. Kruid de dorade en de garnalen met peper en zout. Bak de dorade op het vel knapperig in arachideolie, draai om en zet het vuur uit.
. Bak de scampi’s glazig in arachideolie.
. Stoof de paksoi met een beetje arachideolie, peper en zout met de deksel op de pan beetgaar.
. Verwarm de kokossaus, voeg sucro toe en schuim op.
Indekken:
Dek in met een warm grijs diep designbord met een visbestek.
Presentatie:
Zie foto: Leg midden op het bord een blad paksoi. Leg hierop een deel van het ‘Ceviche’ mengsel. Leg op de ‘Ceviche’ de doradefilet en hierop een scampi. Schep rondom wat kokos saus met schuim. Schuim de saus tussendoor weer op. Garneer met 2 blaadjes vene cress.