Coquilles met bloedworst

Kerrieroom met garnalen en espuma van asperges

Asperges met champignons, truffelsaus en crumble van hazelnoot

Asperges op Limburgse wijze met een Brabants tintje

Ancas de rana met aioli en paprikamousse

Gazpacho

Paella met socarrat

citroenijs met anijs

Lamsrug met couscous en abrikozen

Zarzuela

Flan met aardbeien en Romanoffsaus

Gerookte paling met stroop, aspergepuree met kervel en uitgebakken spek

Aspergesoepje met tomatentouch en basilicumcracker

Ananas sorbet met selderie-citroen pesto

Limoen bavarois met een tulle van vers fruit

Taartje van rivierkreeftjes

Risotto van bietensap en rozen

Kippensoep met abrikozen

Kabeljauwhaas met parelcouscous

Sorbet van aardbei en framboos

Varkenshaas met gerookte groenten

Cheesecake met gemarineerde aardbeien

Shiitake met courgettecrème en kletskop

Tartaar van bavette met kaviaar, rettich en soja

Roodlofsoep met witte boontjes

Tongschar en papillotte met Cava beurre blanc

Canette met rode wijnsaus, groente en zoete aardappel

Glaasje met Limoncellow-tiramisu

Vanilleparfait met zacht fruit

Coquille met saus van Noilly Prat

Paling op drie manieren

Romige kruidensoep

Kwartel met kastanjechampignons en snijbonen

Citroenijs met Limoncello en prosecco

Kreeft met garnituur van groenten en tagliatelle

Aardbeien tiramisu

Krab met tomaat, avocado, yoghurt en kerrie

Tonijn met mangochutney en sojadressing Vitello tonnato rolletje Zoetwatergarnaal met gemarineerde komkommer

Roodbaarsfilet met tomaat, asperges en paddenstoelen

Kabeljauw met vichyssoise, gerookte zalm en venkel

Patrijsfilet, eend en bloedworst met zuurkoolrisotto

Mousse van brie met cranberry-portsaus en witte wijn gelei

Vijg met twee crèmes en kruidnagelijs

Panna cotta van groene asperges en een gelei van kreeft

Mosselen op een puree van Parmezaan

Heilbot met wortelsaus

Aziatische soep

Appelroosjes op een crème van honing

Ossenhaas met een puree van knolselderie

Variatie van peer, chocolade en amandel crème

Taaartje van Schelvis en Scampi

Crémeuse van boerenkool met paling

Balkenbrij met peer

Kalfszwezerik met Périgordsaus

Ribstuk van speenvarken met honingsaus en groenten

Vishorentje en rosbiefrolletje

Italiaanse kaasjes

Mosselsoep met zacht gegaarde kabeljauw

Procureur met selderijpuree en noten

Sinaasappel bavarois

Sorbet van venkel met mint en citrus

Snoekbaars met Rieslingsaus en een pallet van groenten

Rijstbavarois, rode wijnijs en gemarineerde pruimen

Concerto di limone

Millefoglie di Osso Buco stufato e Risotto croccante

Spaghetti con Scampi

Artichok stufado con gorgonzola e vinaigrette di senape

Canneloni con Formagio di Capra e Vendura

Cappesante all ”Aspretto di Saffrano"

Tricolore in Scivolo e Fagioli e Uovo di Quaglia

Escargot met sobrassado

Driekleurige ''Mousse au chocolat"

Biefstuk stroganoff met haricots verts en pommes duchesse

Appel met calvados

Skreifilet op spinazie met saffraansaus en scampi

Bieten-vijgen compôte met eendenlever

Venkel cappucino met hollandse garnalen

Loempiaatje met tuinboontjes en kippenlever

Zeeduivelwangen met appel

Romige soep van kropsla met zalm

Kwartelboutjes met zuurkool

Sorbet van fruit

Zwijnshaas met aardappeldonut en groenten

Specerijen ijs met stroop van sinaasappel met mango

Crabcakes met doperwtenmayonaise

Knolselderie met ravioli van champignons, foyotsaus, walnoten en Parmezaan

Trio van tonijn

Preisoep met gerookte forel

Zalmrolletje met linzen

Kalfswang met knolselderie-hazelnotenpuree, tuttifrutti en zwarte pruimen

Hazelnootparfait met karamel en notencrunch

Mousse van tomaat, rivierkreeft, tulpenknol en oester

Risotto met savooiekool, koolchips en Black Tiger

Zuurkoolsoepje met zuurdesembrood, truffel en spek

Koolraap in zoutkorst met hangop en peterselie olie

Boerenkool sorbet met appelchips en munt

Hertenbief met wildsaus, paksoi, waterkers, stoofpeer en aardappel

Chocoladesalami met PX-sherry en stracciatella-mango ijs

Tomaatje gevuld met gerookte makreel en sausje van doperwten

Hollandse garnalen met runderrookvlees

Salade met eendenborst een eendenlever met maanzaad

Soep van rode bietjes en appel

Rode mul op een bedje van groenten

Lamsrack op truffelpuree met groente-fruit-ham torentje

Zalm met asperges, Griekse yoghurt, haringkaviaar en bergamot

Krab- en eiersalade met asperges

Vismousse, asperges en zeekraal in kreeftenbouillon

Scampi met kokos-serehsaus met asperges, broccoli en rode ui

Kalfshaas met sherrysaus, aardappel, asperges, erwten en Hollandai-se saus

Semifreddo van Cara Crakine

Aardbeienmousse met sinaasappelsorbet, chocolade crème en ge-marineerde sinaasappel

Kalfstartaar met een saus van sherry

Romige bleekselderijsoep met sherry

heilbot op een bedje van spinazie

Lemon curd met zomers rood fruit

Gevulde maïskipfilet met zomerse groenten

Sorbet van paprika

Kingkrab met groen sap, komkommer en radijs

Trio van krab, coquille en haring

Kriekenbier-kersensorbet, sabayon van kriekenbier en crème brûlée met appel en een gecamoufleerde aardbei.

Groene aspergerisotto met gebrande wijting

Heldere kervelsoep met paling

Kwartelhammetje met savooiekool

Sorbet van rode grapefruit en campari

Chateaubriand Rossini met chocoladesaus

BBQ: amuse wasabisesam zalmpje

BBQ: Pangasius courgette met ketjap

BBQ zeevruchten met stokbrood en kruidenboter

BBQ varkenshaasje met zongedroogd tomaatje

BBQ lamscarré met lavendelmarinade en marmeladedressing

BBQ: geglaceerde ananas met rum, boter en vanilleijs

BBQ: gemengde salades

Twië hepkes van bietjes : gazpacho van rode biet
Twië hepkes van biet: gerookte tartaar van gele biet

Sjnookbaars ingelag in et zoer mit ein pittig seiske

Sóp getrokke van sefraan mit pastinaak

Gepocheerd hoondeeike, Livarsjeenk, earpelsalade, en sjpenazie mit ein meijbottelseiskeke

Brommele-ieske mit brommele-likeur

Livar verkesvleisj mit sjeenk in ein meijbottelseiske, courgettes, tommètjes en earpelkeukskes

Tuurtje met peir en gekeremiliseerde neut met itelliaans keessjoem oet Limburg

Taartje van appel, avocado en scampi in een courgettelint met een quenelle van sherryroom

Pittige tartaar van diamanthaas met gerookte makreel, bieslookmayonaise en een kwarteleitje

Crème van eekhoorntjesbrood met een kwartelborstje op groene asperge en bieslookroom

Gebakken kabeljauw met tapenade, aardappelmousseline

Spoom van citroen

Hazenrugfilet met portsaus en geroosterde groenten

Gemarineerd rood fruit in portsaus met basilicumsiroop en vanilleijs

Tonijn met avocado

Ceviche van zeebaars met groenten

Corvina met truffelaardappel, edamame, spinazie en sakesaus

Buikspek met aardpeer, rode wijnsaus, coquille, uitjes, paddenstoelen en hazelnoot

Hert met balsamico/knoflook-saus, courgette, bieten en pommes fondant

Gorgonzola-bonbon met sinaasappelcompote

Brownie met gemberkokos-ijs, ananas en passievrucht

Bloemkoolmousse op een spiegel van piccalilly

St. Jacobsschelp op risotto met een witte chocoladesaus

Wildbouillon met reepjes duif en pomodori

Ravioli van varkenswang met een Parmezaansaus

Lamsfilet met groenten en een saus van steranijs

Bonbon van tomaat

Mousse van mascarpone en chocolade

Omgekeerde Vitello Tonnato

Pasteitje met ragout van kalfszwezerik

Klassieke tomatenroomsoep met balletjes

Bonbon van zalm met garnalen en mosselen met saus van sjalotjes

Eendenborstfilet op zuurkool met sinaasappelport saus

Rouleau van kip met bisque van schaaldieren

Appelbeignet, gekarameliseerde appelstukjes en kaneelijs

Spicy pompoensoepje met scampi

Gyoza met kip en shiitake

Coquilles met pastinaak en balkenbrij

Heilbot met Ras el Hanoutsaus en groentenspaghetti

Tomatensorbet

Kalfshaas met madeira-truffelsaus, tomatenpesto, risotto en paddenstoelen

Taartje van lemoncurd met mascarpone ijs en citrusfruit

Oester met paddenstoelen

Broodtaartje met appel, duif en jus

Wortelsoep met spekjes, geitenkaas, andijvie en amandel

Gepofte knolselderij, chinatasaus, puree van walnoot, brandnetelkaas en selderij-chips

Nozem sorbet

Konijn op Italiaanse wijze

Kruidkoek, kruidkoekijs, speculaas mousse en pruimencoulis met een druppel Jägermeister

Asperges met coquilles en mayonaise

Romige aspergesoep

Ananas sorbet

Kalfshaas met asperge

Yoghurt-vanille mousse

Asperges met Beurre Noisette

Loempiaatjes met zoetzure saus

Carpaccio van tonijn

Soep van sperziebonen met groene pesto op toast

Koolstoofpot met paksoi en mango ijs

Gevulde scholfilet met gedroogde tomaat op een bedje van paddenstoelen tagliatelle

Gefrituurde camembert met paprika confiture

Sabayon met honing-yoghurt ijs

Carpaccio van vijgen

Coquilletartaar met chocoladesaus

Vissoep met sinaasappel

Sushi-rijst met scampi

Couscous salade met lamskotelet

Bieten panna cotta met bosbessen en meringue

Rosbiefbonbon op groene salade

Klassieke garnalen cocktail

Romige komkommersoep met rauwe ham

Heilbot met kokkels, paddenstoelen en dragonjus

Kalfsentrecote met gebraiseerde ossenstaart en een kleurrijk taartje

Aardbeien bavarois

Mousse van geitenkaas

Zalmbonbon

Rode bietensoep met room van amandel

Kabeljauw met gandaham

Kaneelijs met vijgen

Irish coffee met truffel

Hereford rundersukade in Madeirasaus met puree

Filodeeg rolletje van groene asperge

Avocado gevuld met asperge en grijze garnalen

Asperge met langoustine in emulsie van vanille en citroen

Kwartelborst met kroepoek en atjar van asperge

Lamsfilet met kruidenkorst, asperge en groenten

Beschuitje rode biet

Rivierkreeftjes in het sap van komkommer

Gazpacho van tomaat

Kabeljauw met koolrabi

Tournedos met spitskool

Gekonfijte paprika met frambozensorbet

Tempura van koolvis met zoetzure groenten

Haringsalade met rode biet, appel en jenevermayonaise

Doperwtensoep met coquille en zalm

Scholrolletje met tapenade van olijven, tomaat, paprika en courgette

Eendenborst met portsaua en groenten

Appelschijven met kandijschuim

Chocoladetaart met bereidingen van kersen

gepaneerde makreelmousse met paprikapuree en witlofsalade
trendy steaktartaar met kruidenmayonaise
pompoensoep
Gepaneerde makreelmousse met paprikapuree en witlofsalade

Trendy steaktartaar met kruidenmayonaise

Pompoensoep

Kabeljauwhaas met paddenstoelrisotto, prei, gepofte tomaat en groene preisaus

Lamsbout met roseval aardappelen en garnituur van geblakerde groenten en koolraap

Mousse van schimmelkaas met geconfijte sinaasappelschil en Grand Marniersiroop

Geroosterde druiven met een sabayon van Merlot, crumble van pecannoten en basilicum

Coquilles met saffraan saus en gestoomde prei

Garnalenkroket van Hollandse garnalen

Kleintje soep van oude kaas

Zwarte pasta met zeevruchten

Reerug met peertjes en wildsaus

Crème Brûlee van Époisses

Bananenijs met cappuccino en amandel crumble

Gegratineerde oester

Rundvleesrolletjes met hazelnootdressing

Dorade met scampi, paksoi, appel en kokossaus

Patrijs met zuurkool, bloedworst, cranberries, druiven en colasaus

Lende van wildzwijn met vlierbessensaus, selderij gratin, wortels en cantharellen

Sinaasappelroom, gekonfijte vijg en Danish blue

Stoofpeer met tijm ijs, sabayon en sinaasappelgel

Gerookte paling met eidooiercrème en palingsalade
Gevulde pijlstaarttubes op paddenstoelrisotto
Bisque van gerookte paling met kabeljauwhaas
Zwezerik met aardappel en selderijsoorten
Anjouduif met bramen, wortel en rode biet
Soufflé, bosbessensorbet en chocolademousse
Koolrabi met geitenkaas

Tartaar van makreel

Torentje van tagliolini met venkel en paling

Yoghurt met passie

Mc Toe

Parelhoen met rivierkreeftjes met groente garnituur

Veloute lente-ei

Panipuri met aspergemousse

Parmezaankoekje met groene asperge en roerei

Aspergesalade met tataki van tonijn

Vichyssoise van asperges, zalm en lardo

Parelhoenfilet met asperge en risotto

Kalfshaas, zwezerik en asperges met saus van morilles

Taartje van asperges, appel met asperge-roomijs

Coquille met bloemkool crème

Pieterman op zoetzure komkommer

Bisque van gele paprika met gamba

Sorbet van basilicum

Eendenborst, gekonfijte eend met groenten en portsaus

Aardbeien ijs met crêpes, sinaasappelsaus en aardbeien

Geitenkaasijs met rode koolsap

Tonijn met eendenlever en een bouillon van champignons

Gekoelde wortelsoep met sinaasappel

Kabeljauw in een saus van bloemkool en Romanesco

Muntgranita op een sorbet van appel

Varkenshaas met truffelsaus en zomerse groenten

Betovering met aardbeien

Haringtartaar met cornichons en wasabicrumble

Grove zalmpaté met kruidensalade

Gemarineerde portobello met truffel, avocado en kaas

Zeewolf met stroganoff saus

Procureur met sinaasappel-mosterd jus

Glaasje met crème en fruit

Gekonfijte rabarber met aardbei en yoghurtijs

Coquilles met saffraan saus en gestoomde prei

Garnalenkroket van Hollandse garnalen

Kleintje soep van oude kaas

Zwarte pasta met zeevruchten

Hertenfilet met peertjes en wildsaus
Crème Brûlée van Époisses

Bananenijs met cappuccino en amandel crumble

Langoustine met mango en piccalilly crème

Wasabi zalm-venkel salade

Wortel-abrikozen soep

Gevulde varkenshaas op salade

Triffle van Haagse bluf met frambozen en vanilleroomijs

Hazenpeper met groenten, aardappel terrine en vossenbessen compote

Pani puri met paddenstoelen crème

Trendy steaktartaar met kruidenmayonaise

Tonijn met avocado

Wildbouillon met reepjes duif en pomodori

Coquille met saus van Noilly Prat

Eendenborstfilet op zuurkool met sinaasappel-port saus

Hazenrugfilet met portsaus

Semifreddo van Oreo

Kaneelijs met gemarineerde vijgen

Rookworst op 3 manieren

Skrei in jasmijn thee

Gele erwtensoep met inktvis tentakel

Aardpeer met gepocheerd ei

Poldergans met schorseneren en calvadossaus

Gorgonzola ijs, gemarineerde venkel, croutons van krentenbrood en Vieux Pané

Pavlova, karamel roomijs en rode vruchten

Groenten ‘toffee’

Hartige soesjes met forel, broccoli en kip

Zalm met venkel en karnemelksaus

Romige preisoep met makreel

Krokante zwezerik met puree en kalfsjus

Kalfshaas met gekruide saus en groentepakketje

Bereidingen van appel met karamelsaus

Oester met paddenstoelen

Broodtaartje met appel, duif en jus

Wortelsoep met spekjes, geitenkaas, andijvie en amandel

Gepofte knolselderij, Chinatasaus, puree van walnoot, brandne-telkaas en selderij-chips

Nozem sorbet

Zoetzuur konijn op Italiaanse wijze

Kruidkoek, kruidkoekijs, speculaas mousse en pruimencoulis met een druppel Jägermeister

Champignons in bierbeslag

Mosselen met lychees en kerriecrème

Paprikaroomsoep met Hollandse garnaaltjes

Kip-garnaalbolletje in een sinaasappel-tomaat sausje

Geroosterde appel met koriandersorbet

Lam met sjalottenpuree, uitjes en groenten

Kahlua-bavarois en sabayon

Brioche brood met zalm en asperges

Bakjes van ham met asperges en mozzarella

Gemarineerde asperges en tomaat met courgette

Salade van tarbot met asperges en kwarteleitje

Soep van kropsla en waterkers met zalm met asperges

Scampi met schaaldierensaus, asperges, peultjes en spekjes

Kalfsentrecote met asperges, tuinbonen, puntpaprika en hollandaise saus

Panna cotta van witte chocolade met rabarber

Gemberijs met aardbeien, sinaasappelsaus en choco-stick

Venkel ijs in een bouillon van champignons

Kalfstartaar in peterselie olie

Pastinaaksoep

Kabeljauw met tomatengnocchi in tomatenboter

Rabarbersorbet

Entrecote en varkenswang, lavaskrokant met een vlierbessensaus

Zomerse variatie van aardbei en koffie ijs

Zoetzure tomaat met Parmezaanschuim

Ceviche Kingfish met passievrucht

Groene gazpacho-Burrata

Heilbot beurre blanc met dashi

Diamanthaas met courgette-cannelloni en frites

Summer tiramisu met koffie-ijs Asiatico

Hollandse nieuwe met roggebrood

Hartig taartje met mousse van rode biet

Szechuanbouillon met gevulde wontons

Coquille met Pata Negra en Guanciale

Sorbet van watermeloen en crèmeux van limoen

Eendenborst, zoete aardappel en linzen-bonenmix

Kersensorbet, kersenpunch en een chocoladetaartje

Bitterbal van makreel met pittige mayonaise

Rettich rolletjes gevuld met zalm en paling

Tagliatelle met truffel en kaassaus

Thaise Thom Kha Kai soep

Koreaans vuurvlees

Patrijs op Elzasser wijze

Snickers met vanilleijs en bavarois van advocaat

Steak tartaartje van Pomodoro

Eiercrème met gerookte paling

Cannelloni van spinazie met Mousselinesaus en gebakken mos-sel

Bloemkoolsoep met Romanesco

Kabeljauw met crème van knolselderij en beurre blanc

Hertenrug filet met vijgen wildsaus

Chocoladetaartje met zeezout karamel

Gerookte paling met chioggia biet, appel en avocado

Zalm met komkommer, tomaat en aardappelkaantje

Black tiger garnalen met aardpeer, groene asperges, kaas en reductie van garnaal

Fazantenfilet met calvadossaus, zuurkoolrisotto, appelbolletjes, druiven en zoete knoflook

Lende filet van wild zwijn met saus van cranberries, spruitjes, romanesco en pastinaak

Tropische tiramisu

Chocolade ijs met kersen, chocolademousse en amandelschuim

Mousse van maïskip in tomatenjus

Flensje met paddenstoelen

Zalm-tataki met komkommerspaghetti

Velouté van witlof met gerookte eendenborst

Skrei filet op spinazie met gelakte rode ui

Kalfshaas met spruitjespuree en groenten

Specerijenijs met stroop van sinaasappel en mango

Gefrituurde eidooier met asperge op een bedje van aardappel

Taartje van bloedworst, scampi en appel

Avocado/krab salade met bloody mary saus

Shiitakebouillon met truffelroom

Trio van zwezerik, parmaham en coquilles

Ossenhaas met cognacsaus en diverse groenten

Vanille-ijs met frambozensaus, amandelspijs en een kletskop

Briouats met verse Harissa

Gemarineerde zalm boemboe Bali

Panna cotta van Jalapeno en geitenkaas, komkommer, avocado en rammenas

Krokant gebakken heilbot op bedje van spinazie, brandade van makreel, eigenheimer en beurre blanc

Gelakt en rosé gebakken eendenborst, kerriepuree, groene asperges, doperwten en broccoli

Shortbread van pure chocolade en banaan, kalamansi en citrus

Ganzenlever op drie manieren (crème brûlée, gebakken en soepje)

Gebakken oesterzwam, guacamole crème en chips van rode biet

Artisjoksoep met waterkersolie en kaaskoekje

Spicy zeewolf met rendangsaus, zoetzure komkommer en geroosterde uitjes

Reebokfilet met vijgensaus, Pommes Dauphine en spinazie

Wafel van zoete aardappel, peer en Rommedoe

Rijstebrij, kervelsorbet, pruimen, rode biet en dropsaus

Brioche van eendenlever met aspergechutney

Espuma van groene asperges met ham en ei

Aspergesoep met een ravioli van langoustine

Open lasagne zalmfilet, asperges, venkel en Salmari-saus

Asperge-basilicumsorbet

Parelhoenfilet met asperges en sinaasappelsaus

Tulp van gekarameliseerde asperges en mascarpone-ijs

Tonijn met kingcrab en rivierkreeftjes

Gevulde tomaat met venkelsaus

Gazpacho van rode bieten en watermeloen

Ravioli met spinazie en ricotta

Rabarber aardbeien sorbet

Lamsrugfilet met zomerse groenten

Zomerse creatie van ijs

Witvis in glaasje

Zalmbonbon met rivierkreeft

Komkommersoep met gerookte kip en munt

Scholrolletje met garnalen

Karnemelkspoon met advocaatsaus

Entrecote Holsteiner Frisia

Wentelteefje, appel, sugarsnaps, basilicumzaad, limoendsorbet

Bonbon van paling

Coquille en gamba together

Bonenkruidsoep met een pesto van tuinbonen

Reuzenravioli met een surprise

Appelsorbet met granola

Lamsrack met pastinaakrisotto en twee sauzen

Abrikozen amaretti crème

Gegrilde coquilles met tomatenchutney

Praline van gemarineerde tonijn, Hollandse garnalen, notensla en kerriemayonaise

Soep van schorseneren en zalm

Mille-feuille, aubergine, champignons en kefir

Yogurtijs met granaatappel en Prosseco

Haas van wild zwijn met bramensaus en surprises

Hazelnoten-progrès, chocolademousse, advocaat en vanille-ijs

Taco met gerookte paling, rode biet, appel en geitenkaas

Tartaar van dorade met parelcouscous en gemarineerde groenten

Soep van geroosterde knolserij

Corvina met courgette, puntparika, artisjok, basilicumolie en tomatenmusseline

Fazantfilet met paddenstoelensaus, meloesuitjes en portebello

Pistache-crème brûlée

Tarte tatin van mango met gemarineerde sinaasappel en limoncello mousse

Boerenkoolmousse met paling en forel met rode biet

Venkeltartaar met tomaat in een saus van Ginger Beer

Pompoen crème-soep met een bitterbal

Kabeljauw op een bedje van witte kool en een saus van zuurkool

Reerug met een portsaus

Promodori a cubetti met een schuim van eiwit

Chocoladeverrassing

Oester van Nam Kee

Avocado Yoghurt Zalm

Terrine van fazant met variaties van biet

Soep van pastinaak met appel en pistache noten

Skrei met gele curry en groentensalade

Bereidingen van sukade, wintergroenten en Pommes Anna

IJs van rozemarijn met ananas, crumble en gel van specerijen

Appel met mousse van kippenlevertjes en vijgen

Loempiaatje met roomsausje

Rode mul op cannelloni met praprikasausje

Romige venkelsoep met coquille

Gebakken zwezerik met palingpuree

Ossenhaas met Stroganoffsaus en groente pakketje

Heisse Liebe

Gebakken scampi en een rolletje heilbot met chips van zoete aardappel en basilicum-mayonaise

Crème brûlée van kalfslever

Preisoep met sinaasappel

Zeeduivel op een romig bloemkoolzalfje met steppegras en Noilly Prat saus

Perensorbet met Poire Williams

Gevulde fazantenfilet op een bedje van pompoenrisotto, truffelroom en compote van rode ui

Appelflap met Baileysroom en kaneelijs
