Recepten

Coquilles met bloedworst
Kerrieroom met garnalen en espuma van asperges
Asperges met champignons, truffelsaus en crumble van hazelnoot
Asperges op Limburgse wijze met een Brabants tintje
Ancas de rana met aioli en paprikamousse
Gazpacho
Paella met socarrat
citroenijs met anijs
Lamsrug met couscous en abrikozen
Zarzuela
Flan met aardbeien en Romanoffsaus
Gerookte paling met stroop, aspergepuree met kervel en uitgebakken spek
Aspergesoepje met tomatentouch en basilicumcracker
Ananas sorbet met selderie-citroen pesto
Limoen bavarois met een tulle van vers fruit
Taartje van rivierkreeftjes
Risotto van bietensap en rozen
Kippensoep met abrikozen
Kabeljauwhaas met parelcouscous
Sorbet van aardbei en framboos
Varkenshaas met gerookte groenten
Cheesecake met gemarineerde aardbeien
Shiitake met courgettecrème en kletskop
Tartaar van bavette met kaviaar, rettich en soja
Roodlofsoep met witte boontjes
Tongschar en papillotte met Cava beurre blanc
Canette met rode wijnsaus, groente en zoete aardappel
Glaasje met Limoncellow-tiramisu
Vanilleparfait met zacht fruit
Coquille met saus van Noilly Prat
Paling op drie manieren
Romige kruidensoep
Kwartel met kastanjechampignons en snijbonen
Citroenijs met Limoncello en prosecco
Kreeft met garnituur van groenten en tagliatelle
Aardbeien tiramisu
Krab met tomaat, avocado, yoghurt en kerrie
Tonijn met mangochutney en sojadressing Vitello tonnato rolletje Zoetwatergarnaal met gemarineerde komkommer
Roodbaarsfilet met tomaat, asperges en paddenstoelen
Kabeljauw met vichyssoise, gerookte zalm en venkel
Patrijsfilet, eend en bloedworst met zuurkoolrisotto
Mousse van brie met cranberry-portsaus en witte wijn gelei
Vijg met twee crèmes en kruidnagelijs
Panna cotta van groene asperges en een gelei van kreeft
Mosselen op een puree van Parmezaan
Heilbot met wortelsaus
Aziatische soep
Appelroosjes op een crème van honing
Ossenhaas met een puree van knolselderie
Variatie van peer, chocolade en amandel crème
Taaartje van Schelvis en Scampi
Crémeuse van boerenkool met paling
Balkenbrij met peer
Kalfszwezerik met Périgordsaus
Ribstuk van speenvarken met honingsaus en groenten
Vishorentje en rosbiefrolletje
Italiaanse kaasjes
Mosselsoep met zacht gegaarde kabeljauw
Procureur met selderijpuree en noten
Sinaasappel bavarois
Sorbet van venkel met mint en citrus
Snoekbaars met Rieslingsaus en een pallet van groenten
Rijstbavarois, rode wijnijs en gemarineerde pruimen
Concerto di limone
Millefoglie di Osso Buco stufato e Risotto croccante
Spaghetti con Scampi
Artichok stufado con gorgonzola e vinaigrette di senape
Canneloni con Formagio di Capra e Vendura
Cappesante all ”Aspretto di Saffrano"
Tricolore in Scivolo e Fagioli e Uovo di Quaglia
Escargot met sobrassado
Driekleurige ''Mousse au chocolat"
Biefstuk stroganoff met haricots verts en pommes duchesse
Appel met calvados
Skreifilet op spinazie met saffraansaus en scampi
Bieten-vijgen compôte met eendenlever
Venkel cappucino met hollandse garnalen
Loempiaatje met tuinboontjes en kippenlever
Zeeduivelwangen met appel
Romige soep van kropsla met zalm
Kwartelboutjes met zuurkool
Sorbet van fruit
Zwijnshaas met aardappeldonut en groenten
Specerijen ijs met stroop van sinaasappel met mango
Crabcakes met doperwtenmayonaise
Knolselderie met ravioli van champignons, foyotsaus, walnoten en Parmezaan
Trio van tonijn
Preisoep met gerookte forel
Zalmrolletje met linzen
Kalfswang met knolselderie-hazelnotenpuree, tuttifrutti en zwarte pruimen
Hazelnootparfait met karamel en notencrunch
Mousse van tomaat, rivierkreeft, tulpenknol en oester
Risotto met savooiekool, koolchips en Black Tiger
Zuurkoolsoepje met zuurdesembrood, truffel en spek
Koolraap in zoutkorst met hangop en peterselie olie
Boerenkool sorbet met appelchips en munt
Hertenbief met wildsaus, paksoi, waterkers, stoofpeer en aardappel
Chocoladesalami met PX-sherry en stracciatella-mango ijs
Tomaatje gevuld met gerookte makreel en sausje van doperwten
Hollandse garnalen met runderrookvlees
Salade met eendenborst een eendenlever met maanzaad
Soep van rode bietjes en appel
Rode mul op een bedje van groenten
Lamsrack op truffelpuree met groente-fruit-ham torentje
Rabarber met aardbeien en ijs van rozemarijn
Zalm met asperges, Griekse yoghurt, haringkaviaar en bergamot
Krab- en eiersalade met asperges
Vismousse, asperges en zeekraal in kreeftenbouillon
Scampi met kokos-serehsaus met asperges, broccoli en rode ui
Kalfshaas met sherrysaus, aardappel, asperges, erwten en Hollandai-se saus
Semifreddo van Cara Crakine
Aardbeienmousse met sinaasappelsorbet, chocolade crème en ge-marineerde sinaasappel
Kalfstartaar met een saus van sherry
Romige bleekselderijsoep met sherry
heilbot op een bedje van spinazie
Lemon curd met zomers rood fruit
Gevulde maïskipfilet met zomerse groenten
Sorbet van paprika
Kingkrab met groen sap, komkommer en radijs
Trio van krab, coquille en haring
Kriekenbier-kersensorbet, sabayon van kriekenbier en crème brûlée met appel en een gecamoufleerde aardbei.
Groene aspergerisotto met gebrande wijting
Heldere kervelsoep met paling
Kwartelhammetje met savooiekool
Sorbet van rode grapefruit en campari
Chateaubriand Rossini met chocoladesaus
BBQ: amuse wasabisesam zalmpje
BBQ: Pangasius courgette met ketjap
BBQ zeevruchten met stokbrood en kruidenboter
BBQ varkenshaasje met zongedroogd tomaatje
BBQ lamscarré met lavendelmarinade en marmeladedressing
BBQ: geglaceerde ananas met rum, boter en vanilleijs
BBQ: gemengde salades
Twië hepkes van bietjes : gazpacho van rode biet
Twië hepkes van biet: gerookte tartaar van gele biet
Sjnookbaars ingelag in et zoer mit ein pittig seiske
Sóp getrokke van sefraan mit pastinaak
Gepocheerd hoondeeike, Livarsjeenk, earpelsalade, en sjpenazie mit ein meijbottelseiskeke
Brommele-ieske mit brommele-likeur
Livar verkesvleisj mit sjeenk in ein meijbottelseiske, courgettes, tommètjes en earpelkeukskes
Tuurtje met peir en gekeremiliseerde neut met itelliaans keessjoem oet Limburg
Taartje van appel, avocado en scampi in een courgettelint met een quenelle van sherryroom
Pittige tartaar van diamanthaas met gerookte makreel, bieslookmayonaise en een kwarteleitje
Crème van eekhoorntjesbrood met een kwartelborstje op groene asperge en bieslookroom
Gebakken kabeljauw met tapenade, aardappelmousseline
Spoom van citroen
Hazenrugfilet met portsaus en geroosterde groenten
Gemarineerd rood fruit in portsaus met basilicumsiroop en vanilleijs
Tonijn met avocado
Ceviche van zeebaars met groenten
Corvina met truffelaardappel, edamame, spinazie en sakesaus
Buikspek met aardpeer, rode wijnsaus, coquille, uitjes, paddenstoelen en hazelnoot
Hert met balsamico/knoflook-saus, courgette, bieten en pommes fondant
Gorgonzola-bonbon met sinaasappelcompote
Brownie met gemberkokos-ijs, ananas en passievrucht
Bloemkoolmousse op een spiegel van piccalilly
St. Jacobsschelp op risotto met een witte chocoladesaus
Wildbouillon met reepjes duif en pomodori
Ravioli van varkenswang met een Parmezaansaus
Lamsfilet met groenten en een saus van steranijs
Bonbon van tomaat
Mousse van mascarpone en chocolade
Omgekeerde Vitello Tonnato
Pasteitje met ragout van kalfszwezerik
Klassieke tomatenroomsoep met balletjes
Bonbon van zalm met garnalen en mosselen met saus van sjalotjes
Eendenborstfilet op zuurkool met sinaasappelport saus
Rouleau van kip met bisque van schaaldieren
Appelbeignet, gekarameliseerde appelstukjes en kaneelijs
Spicy pompoensoepje met scampi
Gyoza met kip en shiitake
Coquilles met pastinaak en balkenbrij
Heilbot met Ras el Hanoutsaus en groentenspaghetti
Tomatensorbet
Kalfshaas met madeira-truffelsaus, tomatenpesto, risotto en paddenstoelen
Taartje van lemoncurd met mascarpone ijs en citrusfruit
Oester met paddenstoelen
Broodtaartje met appel, duif en jus
Wortelsoep met spekjes, geitenkaas, andijvie en amandel
Gepofte knolselderij, chinatasaus, puree van walnoot, brandnetelkaas en selderij-chips
Nozem sorbet
Konijn op Italiaanse wijze
Kruidkoek, kruidkoekijs, speculaas mousse en pruimencoulis met een druppel Jägermeister
Tonijncannelloni gevuld met kreeftsalade en asperges
Asperges met coquilles en mayonaise
Romige aspergesoep
Ananas sorbet
Kalfshaas met asperge
Yoghurt-vanille mousse
Asperges met Beurre Noisette
Loempiaatjes met zoetzure saus
Carpaccio van tonijn
Soep van sperziebonen met groene pesto op toast
Koolstoofpot met paksoi en mango ijs
Gevulde scholfilet met gedroogde tomaat op een bedje van paddenstoelen tagliatelle
Gefrituurde camembert met paprika confiture
Sabayon met honing-yoghurt ijs
Carpaccio van vijgen
Coquilletartaar met chocoladesaus
Vissoep met sinaasappel
Sushi-rijst met scampi
Couscous salade met lamskotelet
Bieten panna cotta met bosbessen en meringue
Rosbiefbonbon op groene salade
Klassieke garnalen cocktail
Romige komkommersoep met rauwe ham
Heilbot met kokkels, paddenstoelen en dragonjus
Kalfsentrecote met gebraiseerde ossenstaart en een kleurrijk taartje
Aardbeien bavarois
Mousse van geitenkaas
Zalmbonbon
Rode bietensoep met room van amandel
Kabeljauw met gandaham
Kaneelijs met vijgen
Irish coffee met truffel
Hereford rundersukade in Madeirasaus met puree
Filodeeg rolletje van groene asperge
Avocado gevuld met asperge en grijze garnalen
Asperge met langoustine in emulsie van vanille en citroen
Kwartelborst met kroepoek en atjar van asperge
Lamsfilet met kruidenkorst, asperge en groenten
Asperge panna cotta met rabarber en witte chocolade
Beschuitje rode biet
Rivierkreeftjes in het sap van komkommer
Gazpacho van tomaat
Kabeljauw met koolrabi
Rabarber sorbet
Tournedos met spitskool
Gekonfijte paprika met frambozensorbet
Tempura van koolvis met zoetzure groenten
Haringsalade met rode biet, appel en jenevermayonaise
Doperwtensoep met coquille en zalm
Scholrolletje met tapenade van olijven, tomaat, paprika en courgette
Eendenborst met portsaua en groenten
Appelschijven met kandijschuim
Chocoladetaart met bereidingen van kersen
gepaneerde makreelmousse met paprikapuree en witlofsalade
trendy steaktartaar met kruidenmayonaise
pompoensoep
Gepaneerde makreelmousse met paprikapuree en witlofsalade
Trendy steaktartaar met kruidenmayonaise
Pompoensoep
Kabeljauwhaas met paddenstoelrisotto, prei, gepofte tomaat en groene preisaus
Lamsbout met roseval aardappelen en garnituur van geblakerde groenten en koolraap
Mousse van schimmelkaas met geconfijte sinaasappelschil en Grand Marniersiroop
Geroosterde druiven met een sabayon van Merlot, crumble van pecannoten en basilicum
Coquilles met saffraan saus en gestoomde prei
Garnalenkroket van Hollandse garnalen
Kleintje soep van oude kaas
Zwarte pasta met zeevruchten
Reerug met peertjes en wildsaus
Crème Brûlee van Époisses
Bananenijs met cappuccino en amandel crumble
Gegratineerde oester
Rundvleesrolletjes met hazelnootdressing
Dorade met scampi, paksoi, appel en kokossaus
Patrijs met zuurkool, bloedworst, cranberries, druiven en colasaus
Lende van wildzwijn met vlierbessensaus, selderij gratin, wortels en cantharellen
Sinaasappelroom, gekonfijte vijg en Danish blue
Stoofpeer met tijm ijs, sabayon en sinaasappelgel
Gerookte paling met eidooiercrème en palingsalade
Gevulde pijlstaarttubes op paddenstoelrisotto
Bisque van gerookte paling met kabeljauwhaas
Zwezerik met aardappel en selderijsoorten
Anjouduif met bramen, wortel en rode biet
Soufflé, bosbessensorbet en chocolademousse
Koolrabi met geitenkaas
Tartaar van makreel
Torentje van tagliolini met venkel en paling
Yoghurt met passie
Mc Toe
Parelhoen met rivierkreeftjes met groente garnituur
Veloute lente-ei
Panipuri met aspergemousse
Parmezaankoekje met groene asperge en roerei
Aspergesalade met tataki van tonijn
Vichyssoise van asperges, zalm en lardo
Parelhoenfilet met asperge en risotto
Kalfshaas, zwezerik en asperges met saus van morilles
Taartje van asperges, appel met asperge-roomijs
Coquille met bloemkool crème
Pieterman op zoetzure komkommer
Bisque van gele paprika met gamba
Sorbet van basilicum
Eendenborst, gekonfijte eend met groenten en portsaus
Aardbeien ijs met crêpes, sinaasappelsaus en aardbeien
Geitenkaasijs met rode koolsap
Tonijn met eendenlever en een bouillon van champignons
Gekoelde wortelsoep met sinaasappel
Kabeljauw in een saus van bloemkool en Romanesco
Muntgranita op een sorbet van appel
Varkenshaas met truffelsaus en zomerse groenten
Betovering met aardbeien
Haringtartaar met cornichons en wasabicrumble
Grove zalmpaté met kruidensalade
Gemarineerde portobello met truffel, avocado en kaas
Zeewolf met stroganoff saus
Procureur met sinaasappel-mosterd jus
Glaasje met crème en fruit
Gekonfijte rabarber met aardbei en yoghurtijs
Coquilles met saffraan saus en gestoomde prei
Garnalenkroket van Hollandse garnalen
Kleintje soep van oude kaas
Zwarte pasta met zeevruchten
Hertenfilet met peertjes en wildsaus
Crème Brûlée van Époisses
Bananenijs met cappuccino en amandel crumble
Langoustine met mango en piccalilly crème
Wasabi zalm-venkel salade
Wortel-abrikozen soep
Gevulde varkenshaas op salade
Triffle van Haagse bluf met frambozen en vanilleroomijs
Hazenpeper met groenten, aardappel terrine en vossenbessen compote
Pani puri met paddenstoelen crème
Trendy steaktartaar met kruidenmayonaise
Tonijn met avocado
Wildbouillon met reepjes duif en pomodori
Coquille met saus van Noilly Prat
Eendenborstfilet op zuurkool met sinaasappel-port saus
Hazenrugfilet met portsaus
Semifreddo van Oreo
Kaneelijs met gemarineerde vijgen
Rookworst op 3 manieren
Skrei in jasmijn thee
Gele erwtensoep met inktvis tentakel
Aardpeer met gepocheerd ei
Poldergans met schorseneren en calvadossaus
Gorgonzola ijs, gemarineerde venkel, croutons van krentenbrood en Vieux Pané
Pavlova, karamel roomijs en rode vruchten
Groenten ‘toffee’
Hartige soesjes met forel, broccoli en kip
Zalm met venkel en karnemelksaus
Romige preisoep met makreel
Krokante zwezerik met puree en kalfsjus
Kalfshaas met gekruide saus en groentepakketje
Bereidingen van appel met karamelsaus
Oester met paddenstoelen
Broodtaartje met appel, duif en jus
Wortelsoep met spekjes, geitenkaas, andijvie en amandel
Gepofte knolselderij, Chinatasaus, puree van walnoot, brandne-telkaas en selderij-chips
Nozem sorbet
Zoetzuur konijn op Italiaanse wijze
Kruidkoek, kruidkoekijs, speculaas mousse en pruimencoulis met een druppel Jägermeister
Champignons in bierbeslag
Mosselen met lychees en kerriecrème
Paprikaroomsoep met Hollandse garnaaltjes
Kip-garnaalbolletje in een sinaasappel-tomaat sausje
Geroosterde appel met koriandersorbet
Lam met sjalottenpuree, uitjes en groenten
Kahlua-bavarois en sabayon
Brioche brood met zalm en asperges
Bakjes van ham met asperges en mozzarella
Gemarineerde asperges en tomaat met courgette
Salade van tarbot met asperges en kwarteleitje
Soep van kropsla en waterkers met zalm met asperges
Scampi met schaaldierensaus, asperges, peultjes en spekjes
Kalfsentrecote met asperges, tuinbonen, puntpaprika en hollandaise saus
Panna cotta van witte chocolade met rabarber
Gemberijs met aardbeien, sinaasappelsaus en choco-stick
Venkel ijs in een bouillon van champignons
Kalfstartaar in peterselie olie
Pastinaaksoep
Kabeljauw met tomatengnocchi in tomatenboter
Rabarbersorbet
Entrecote en varkenswang, lavaskrokant met een vlierbessensaus
Zomerse variatie van aardbei en koffie ijs
Zoetzure tomaat met Parmezaanschuim
Ceviche Kingfish met passievrucht
Groene gazpacho-Burrata
Heilbot beurre blanc met dashi
Diamanthaas met courgette-cannelloni en frites
Summer tiramisu met koffie-ijs Asiatico
Hollandse nieuwe met roggebrood
Hartig taartje met mousse van rode biet
Szechuanbouillon met gevulde wontons
Coquille met Pata Negra en Guanciale
Sorbet van watermeloen en crèmeux van limoen
Eendenborst, zoete aardappel en linzen-bonenmix
Kersensorbet, kersenpunch en een chocoladetaartje
Bitterbal van makreel met pittige mayonaise
Rettich rolletjes gevuld met zalm en paling
Tagliatelle met truffel en kaassaus
Thaise Thom Kha Kai soep
Koreaans vuurvlees
Patrijs op Elzasser wijze
Snickers met vanilleijs en bavarois van advocaat
Steak tartaartje van Pomodoro
Eiercrème met gerookte paling
Cannelloni van spinazie met Mousselinesaus en gebakken mos-sel
Bloemkoolsoep met Romanesco
Kabeljauw met crème van knolselderij en beurre blanc
Hertenrug filet met vijgen wildsaus
Chocoladetaartje met zeezout karamel
Gerookte paling met chioggia biet, appel en avocado
Zalm met komkommer, tomaat en aardappelkaantje
Black tiger garnalen met aardpeer, groene asperges, kaas en reductie van garnaal
Fazantenfilet met calvadossaus, zuurkoolrisotto, appelbolletjes, druiven en zoete knoflook
Lende filet van wild zwijn met saus van cranberries, spruitjes, romanesco en pastinaak
Tropische tiramisu
Chocolade ijs met kersen, chocolademousse en amandelschuim
Mousse van maïskip in tomatenjus
Flensje met paddenstoelen
Zalm-tataki met komkommerspaghetti
Velouté van witlof met gerookte eendenborst
Skrei filet op spinazie met gelakte rode ui
Kalfshaas met spruitjespuree en groenten
Specerijenijs met stroop van sinaasappel en mango
Gefrituurde eidooier met asperge op een bedje van aardappel
Taartje van bloedworst, scampi en appel
Avocado/krab salade met bloody mary saus
Shiitakebouillon met truffelroom
Trio van zwezerik, parmaham en coquilles
Ossenhaas met cognacsaus en diverse groenten
Vanille-ijs met frambozensaus, amandelspijs en een kletskop
Briouats met verse Harissa
Gemarineerde zalm boemboe Bali
Panna cotta van Jalapeno en geitenkaas, komkommer, avocado en rammenas
Krokant gebakken heilbot op bedje van spinazie, brandade van makreel, eigenheimer en beurre blanc
Gelakt en rosé gebakken eendenborst, kerriepuree, groene asperges, doperwten en broccoli
Shortbread van pure chocolade en banaan, kalamansi en citrus
Ganzenlever op drie manieren (crème brûlée, gebakken en soepje)
Gebakken oesterzwam, guacamole crème en chips van rode biet
Artisjoksoep met waterkersolie en kaaskoekje
Spicy zeewolf met rendangsaus, zoetzure komkommer en geroosterde uitjes
Reebokfilet met vijgensaus, Pommes Dauphine en spinazie
Wafel van zoete aardappel, peer en Rommedoe
Rijstebrij, kervelsorbet, pruimen, rode biet en dropsaus
Brioche van eendenlever met aspergechutney
Espuma van groene asperges met ham en ei
Aspergesoep met een ravioli van langoustine
Open lasagne zalmfilet, asperges, venkel en Salmari-saus
Asperge-basilicumsorbet
Parelhoenfilet met asperges en sinaasappelsaus
Tulp van gekarameliseerde asperges en mascarpone-ijs
Tonijn met kingcrab en rivierkreeftjes
Gevulde tomaat met venkelsaus
Gazpacho van rode bieten en watermeloen
Ravioli met spinazie en ricotta
Rabarber aardbeien sorbet
Lamsrugfilet met zomerse groenten
Zomerse creatie van ijs
Witvis in glaasje
Zalmbonbon met rivierkreeft
Komkommersoep met gerookte kip en munt
Scholrolletje met garnalen
Karnemelkspoon met advocaatsaus
Entrecote Holsteiner Frisia
Wentelteefje, appel, sugarsnaps, basilicumzaad, limoendsorbet
Bonbon van paling
Coquille en gamba together
Bonenkruidsoep met een pesto van tuinbonen
Reuzenravioli met een surprise
Appelsorbet met granola
Lamsrack met pastinaakrisotto en twee sauzen
Abrikozen amaretti crème
Gegrilde coquilles met tomatenchutney
Praline van gemarineerde tonijn, Hollandse garnalen, notensla en kerriemayonaise
Soep van schorseneren en zalm
Mille-feuille, aubergine, champignons en kefir
Yogurtijs met granaatappel en Prosseco
Haas van wild zwijn met bramensaus en surprises
Hazelnoten-progrès, chocolademousse, advocaat en vanille-ijs
Taco met gerookte paling, rode biet, appel en geitenkaas
Tartaar van dorade met parelcouscous en gemarineerde groenten
Soep van geroosterde knolserij
Corvina met courgette, puntparika, artisjok, basilicumolie en tomatenmusseline
Fazantfilet met paddenstoelensaus, meloesuitjes en portebello
Pistache-crème brûlée
Tarte tatin van mango met gemarineerde sinaasappel en limoncello mousse
Boerenkoolmousse met paling en forel met rode biet
Venkeltartaar met tomaat in een saus van Ginger Beer
Pompoen crème-soep met een bitterbal
Kabeljauw op een bedje van witte kool en een saus van zuurkool
Reerug met een portsaus
Promodori a cubetti met een schuim van eiwit
Chocoladeverrassing
Oester van Nam Kee
Avocado Yoghurt Zalm
Terrine van fazant met variaties van biet
Soep van pastinaak met appel en pistache noten
Skrei met gele curry en groentensalade
Bereidingen van sukade, wintergroenten en Pommes Anna
IJs van rozemarijn met ananas, crumble en gel van specerijen
Appel met mousse van kippenlevertjes en vijgen
Loempiaatje met roomsausje
Rode mul op cannelloni met praprikasausje
Romige venkelsoep met coquille
Gebakken zwezerik met palingpuree
Ossenhaas met Stroganoffsaus en groente pakketje
Heisse Liebe
Gebakken scampi en een rolletje heilbot met chips van zoete aardappel en basilicum-mayonaise
Crème brûlée van kalfslever
Preisoep met sinaasappel
Zeeduivel op een romig bloemkoolzalfje met steppegras en Noilly Prat saus
Perensorbet met Poire Williams
Gevulde fazantenfilet op een bedje van pompoenrisotto, truffelroom en compote van rode ui
Appelflap met Baileysroom en kaneelijs