Recepten

Coquilles met bloedworst
Kerrieroom met garnalen en espuma van asperges
Asperges met champignons, truffelsaus en crumble van hazelnoot
Asperges op Limburgse wijze met een Brabants tintje
Ancas de rana met aioli en paprikamousse
Gazpacho
Paella met socarrat
citroenijs met anijs
Lamsrug met couscous en abrikozen
Zarzuela
Flan met aardbeien en Romanoffsaus
Gerookte paling met stroop, aspergepuree met kervel en uitgebakken spek
Aspergesoepje met tomatentouch en basilicumcracker
Ananas sorbet met selderie-citroen pesto
Limoen bavarois met een tulle van vers fruit
Taartje van rivierkreeftjes
Risotto van bietensap en rozen
Kippensoep met abrikozen
Kabeljauwhaas met parelcouscous
Sorbet van aardbei en framboos
Varkenshaas met gerookte groenten
Cheesecake met gemarineerde aardbeien
Shiitake met courgettecrème en kletskop
Tartaar van bavette met kaviaar, rettich en soja
Roodlofsoep met witte boontjes
Tongschar en papillotte met Cava beurre blanc
Canette met rode wijnsaus, groente en zoete aardappel
Glaasje met Limoncellow-tiramisu
Vanilleparfait met zacht fruit
Coquille met saus van Noilly Prat
Paling op drie manieren
Romige kruidensoep
Kwartel met kastanjechampignons en snijbonen
Citroenijs met Limoncello en prosecco
Kreeft met garnituur van groenten en tagliatelle
Aardbeien tiramisu
Krab met tomaat, avocado, yoghurt en kerrie
Tonijn met mangochutney en sojadressing Vitello tonnato rolletje Zoetwatergarnaal met gemarineerde komkommer
Roodbaarsfilet met tomaat, asperges en paddenstoelen
Kabeljauw met vichyssoise, gerookte zalm en venkel
Patrijsfilet, eend en bloedworst met zuurkoolrisotto
Mousse van brie met cranberry-portsaus en witte wijn gelei
Vijg met twee crèmes en kruidnagelijs
Panna cotta van groene asperges en een gelei van kreeft
Mosselen op een puree van Parmezaan
Heilbot met wortelsaus
Aziatische soep
Appelroosjes op een crème van honing
Ossenhaas met een puree van knolselderie
Variatie van peer, chocolade en amandel crème
Taaartje van Schelvis en Scampi
Crémeuse van boerenkool met paling
Balkenbrij met peer
Kalfszwezerik met Périgordsaus
Ribstuk van speenvarken met honingsaus en groenten
Vishorentje en rosbiefrolletje
Italiaanse kaasjes
Mosselsoep met zacht gegaarde kabeljauw
Procureur met selderijpuree en noten
Sinaasappel bavarois
Sorbet van venkel met mint en citrus
Snoekbaars met Rieslingsaus en een pallet van groenten
Rijstbavarois, rode wijnijs en gemarineerde pruimen
Concerto di limone
Millefoglie di Osso Buco stufato e Risotto croccante
Spaghetti con Scampi
Artichok stufado con gorgonzola e vinaigrette di senape
Canneloni con Formagio di Capra e Vendura
Cappesante all ”Aspretto di Saffrano"
Tricolore in Scivolo e Fagioli e Uovo di Qualia
Escargot met sobrassado
Driekleurige ''Mousse au chocolat"
Biefstuk stroganoff met haricots verts en pommes duchesse
Appel met calvados
Skreifilet op spinazie met saffraansaus en scampi
Bieten-vijgen compôte met eendenlever
Venkel cappucino met hollandse garnalen
Loempiaatje met tuinboontjes en kippenlever
Zeeduivelwangen met appel
Romige soep van kropsla met zalm
Kwartelboutjes met zuurkool
Sorbet van fruit
Zwijnshaas met aardappeldonut en groenten
Specerijen ijs met stroop van sinaasappel met mango
Crabcakes met doperwtenmayonaise
Knolselderie met ravioli van champignons, foyotsaus, walnoten en Parmezaan
Trio van tonijn
Preisoep met gerookte forel
Zalmrolletje met linzen
Kalfswang met notenpuree, tuttifrutti en zwarte pruimen
Hazelnootparfait met karamel en notencrunch