NIEUWS

Kookgroep “Ut Kloprieske” onder leiding van chef Bert de Jonge is evenals februari ook in de archieven van Cuisine Culinaire Noord-Limburg gedoken. Dat heeft geresulteerd in een technisch niet al te moeilijk menu maar met heerlijke smaken. De gerechten en

Lees meer

Amuse: Gebakken scampi en een rolletje van heilbot met chips van zoete aardappel en basilicum mayonaise
Thörle silvaner trocken 2023. Rheinhessen. Van oudsher is het de Duitse wijnregio Franken die bekend staat om Silvaner, maar inmiddels geniet ook Rheinhessen een

Lees meer

Dat we in het verleden mooie gerechten hebben bereid bewijst Huib Salimans. Huib heeft een prachtig menu samengesteld met gerechten die in het verleden bij de Cuisine Culinaire Noord-Limburg zijn bereid. De gerechten zijn hier en daar geactualiseerd; desalniettemin een

Lees meer

Amuse: Appel met mousse van kippenlevertjes en vijgen
Pinot Gris, Johaninger. Afkomstig uit het Mainzer Becken waar kalk (coquina) de dominerende bodemsoort is. Hierdoor ontstaat er een samenspel van milde zuren en mineraliteit wat deze biologische wijn zo bijzonder maakt!!

Lees meer