NIEUWS

Beste confrères,

Met veel genoegen presenteren we het laatste menu van 2019, voor de maand december. Dit menu is samengesteld door confrère Jan Camp. Het is geen ‘traditioneel zwaar kerstmenu’, maar een erg mooie compositie van zeer verrassende, lekkere en

Lees meer

Amuse: Bloemkoolmousse op een spiegel van piccalilly en Voorgerecht: St Jacobsschelp op risotto met een witte chocoladesaus
Dorina Lindemann Blanco: De druiven van deze witte wijn zijn afkomstig van mediterrane graslanden ontstaan uit graniet. De druiven worden handmatig geoogst, gescheiden

Lees meer
Huub Everaerts winnaar CCNL wisselbeker.

Het jaarlijkse CCNL-golftournooi is dit jaar gewonnen door Huub Everaerts.
Hij gaat ervandoor met de wisselbeker.
Helaas slechts 12 intekenaars voor deze gezellige golfdag, slechts gestoord door een kortdurend buitje. Volgend jaar misschien wat beter bekend maken?
Wie weet. Ik

Lees meer


Met het bereiden en uitdelen van ruim 400 hapjes heeft CCNL zich gepresenteerd op de businessavond van Lekker Venlo, waar ruim 1600 gasten aanwezig waren. De hapjes (amuselepel met zalm en wasabi-sesam, witlofschelpje met gamba en gember-tomaat, witvis met garnaal

Lees meer


Het culinair café op zondag 5 mei was zowel door de opzet als ook door de opkomst een waar succes. Onze onovertroffen Jo heeft gezellige hapjes gemaakt. Consumpties zijn te krijgen voor concurrerende prijzen (€ 1,25) er is een marktplaats

Lees meer