NIEUWS

Op 1 januari is ons zeer gewaardeerde lid Jac Panken overleden.
Jac was ruim 14 jaar lid van onze cuisine, sedert juli 2012 chef van de Pallesaote en keukenmeester. We verliezen met hem een goede vriend en zeer gedreven hobbykok.

Lees meer

Met veel plezier presenteren we de gerechten van de eerste maand van het nieuwe jaar 2019. Het menu is samengesteld door het klusteam van CCNL. Tijdens de voorkook-avond is duidelijk geworden dat dit team, naast ‘klus-technische’ vaardigheden, veel in hun

Lees meer

Amuse: Balkenbrij met peer
Hilltop Selection Chardonnay/ Pinot Gris. Familietraditie is belangrijk in de wijngaardteelt van de familie Mészáros in Hongarije. Eeuwenlang zijn de wijnbereiding en de wijngaard van de familie overgegaan van vader op zoon. 80 hectare wijngaarden, met

Lees meer

Amuse: Pannacotta van groene asperges en een gelei van kreeft
Garganega Garda. Uiterst sympathiek glas wijn. Sinds de introductie enkele jaren terug een echt succesnummer door de goede combinatie tussen elegantie en smaakdynamiek. De autochtone garganegadruif gaat doorgaans

Lees meer

Met genoegen presenteren we de gerechten van de maand december. Het menu is samengesteld door Jan Camp. Tijdens het voorkoken hebben we genoten van de heerlijke composities.
Gezien de wat langere bereidingstijd van de (heerlijke) soep is besloten deze te

Lees meer