NIEUWS

Amuse Tonijn met avocado
Altano Douro, Branco Malvasia. In het dal van de Douro liet de wijnfamilie Symington de druiven voor de witte Altano 2016 eerder plukken dan die voor Port, om de wijn frisheid te geven. Da’s ook gelukt,

Lees meer

Met veel genoegen presenteren we het menu voor de maand november 2019, samengesteld door confrère Herman Keltjens. Het oktober menu oogste lovende reacties en ik verwacht hetzelfde van het november menu. Het is een prachtig menu, met extra werk bij

Lees meer
Huub Everaerts winnaar CCNL wisselbeker.

Het jaarlijkse CCNL-golftournooi is dit jaar gewonnen door Huub Everaerts.
Hij gaat ervandoor met de wisselbeker.
Helaas slechts 12 intekenaars voor deze gezellige golfdag, slechts gestoord door een kortdurend buitje. Volgend jaar misschien wat beter bekend maken?
Wie weet. Ik

Lees meer


Met het bereiden en uitdelen van ruim 400 hapjes heeft CCNL zich gepresenteerd op de businessavond van Lekker Venlo, waar ruim 1600 gasten aanwezig waren. De hapjes (amuselepel met zalm en wasabi-sesam, witlofschelpje met gamba en gember-tomaat, witvis met garnaal

Lees meer


Het culinair café op zondag 5 mei was zowel door de opzet als ook door de opkomst een waar succes. Onze onovertroffen Jo heeft gezellige hapjes gemaakt. Consumpties zijn te krijgen voor concurrerende prijzen (€ 1,25) er is een marktplaats

Lees meer