NIEUWS

Met veel plezier is het menu voor de maand juli 2019, samengesteld door de vorige voorzitter van de receptuurcommissie, Jac Rijpkema. Op de voorkookavond met de chefs hebben we genoten van de lekkere gerechten.
Bij het tussengerecht wordt kwartel gebruikt.

Lees meer

Amuse Ti io van krab, coquille en haring
Quintela Branco heeft een lichtgele kleur met een groene vleug. Het aroma is fris en fruitig. In de volle, zachte smaak proef je tropisch fruit en citrus met wat minerale tonen en

Lees meer


Met het bereiden en uitdelen van ruim 400 hapjes heeft CCNL zich gepresenteerd op de businessavond van Lekker Venlo, waar ruim 1600 gasten aanwezig waren. De hapjes (amuselepel met zalm en wasabi-sesam, witlofschelpje met gamba en gember-tomaat, witvis met garnaal

Lees meer


Het culinair café op zondag 5 mei was zowel door de opzet als ook door de opkomst een waar succes. Onze onovertroffen Jo heeft gezellige hapjes gemaakt. Consumpties zijn te krijgen voor concurrerende prijzen (€ 1,25) er is een marktplaats

Lees meer