NIEUWS

Met veel plezier presenteren we de eerste gerechten van het nieuwe jaar 2023. Het is echter een menu dat in de coronatijd gemaakt en voorgekookt is. Het menu is samengesteld door Alfo van Dijk. Op de voorkookavond hebben we er

Lees meer

Amuse:  Rookworst op 3 manieren  

Dreams Haven can wait Pinot Grigio. Moldavië is evenals andere landen uit Oost-Europa van oudsher een wijnland. Al sinds 3000 jaar voor Christus wordt hier wijn geproduceerd en door dit proces alsmaar

Lees meer

 

Dit artikel was te lezen in de Limburger:

 

‘Driesterren’ kookclub bereidt viergangenkerstdiner voor ouderen: geen haute cuisine, maar stooflap met rodekool

Na een spannend begin kwamen de gesprekken tussen de ouderen tijdens de dineravond op gang. — ©

Lees meer

De voorzitter van de receptuurcommissie is op vakantie.

Dit keukenpraatje is geschreven door Jan Reker.

Omdat het op 22 november 2022 precies 50 jaar geleden is dat onze vereniging opgericht is, heeft de receptuurcommissie besloten om ter gelegenheid van dit

Lees meer
Amuse 1:  Panu puri met paddenstoelen 
Secateurs, Chenin blanc Chenin blanc, vroeger ook steen of droë steen genoemd in Zuid-Afrika, komt oorspronkelijk uit de Loire. De chenin blanc is een zeer interessante druif. De geur is
Lees meer

Vandaag, 22 november 2022, kunnen we het heugelijke nieuws melden dat onze cuisine, de oudste van Nederland vijftig jaar bestaat.

Op 23 december organiseren we een Kerstdiner voor eenzame ouderen.

Op 19 maart 2023 is er een open dag voor

Lees meer