NIEUWS

Met trots presenteren we het menu van de maand oktober 2020, samengesteld door Martien Kusters. Een heel mooi menu met verrassende gerechten. Er is veel aandacht besteed aan de opmaak van de borden. Bij het tussengerecht maken we gebruik van

Lees meer

Amuse Geitenkaasmousse met paprikagelei en bladerdeegstendel
Jordan Chameleon Sauvignon Blanc/Chardonnay 2018 Stellenbosch Zuid Afrika. Kathy en Gary Jordan namen, na beiden twee jaar in het buitenland gewerkt te hebben, het door de ouders van Gary in 1982 aangekochte domein in

Lees meer

Beste confrères,

Met veel plezier presenteren we het menu van de maand september 2020, samengesteld door Joep Jansma en ondergetekende. Het zijn 6 mooie gerechten geworden, die tijdens de voorkookavond zijn bereid en besproken. Uiteindelijk is extra aandacht besteed aan

Lees meer

Amuse Rosbief bonbon
Dune, gris de gris, rosé. Zuid Frankrijk De wijngaarden voor deze wijn worden beheerd door wijnmaker Jerôme Castillon. Jerôme is vooral bekend als wijnmaker van onder meer het fameuze Chateau L’Ermitage. De wijngaarden voor deze Gris de

Lees meer

Met veel genoegen presenteren we het menu van de maand augustus 2020. In dit zeer uitzonderlijke jaar geen vakantiesluiting in augustus, maar gewoon lekker en gezellig koken bij onze kookclub. De samenstelling van de 6 gerechten was in handen van

Lees meer

Amuse Carpaccio met vijgen
Isabella Pinela Vipava Een zeer unieke wijn gemaakt van een oud Sloveens/Italiaans druivenras Pinela die frisse, zachte witte wijnen geeft. Pinela stamt uit de 14e eeuw en is daarbij zeer exclusief, er is momenteel namelijk nog

Lees meer

CCNL
Protocol
Het nieuwe koken
VaNAF 1 Juni 2020

Vooraf

We gaan er vanuit dat we na 1 juni onder strenge voorwaarden weer kunnen gaan koken. De mogelijkheid om in twee groepen te koken is door de meeste groepen niet

Lees meer