Brommele-ieske mit brommele-likeur

Brommele-ieske mit brommele-likeur
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Servings
15
Servings
15
Brommele-ieske mit brommele-likeur
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Servings
15
Servings
15
Ingredients
garnering
Servings:
Instructions
Bramenijs
  1. Haal de bramen door de sapcentrifuge.
  1. Meng de overgebleven pulp aan met het water en breng aan de kook. Laat 1 min. trekken en druk het dan lichtjes door een fijne zeef.
  2. Breng alle sap, de suiker, het limoensap en water aan de kook. Voeg dan de bramenlikeur en de druppels mint aroma toe en laat alles zachtjes ong. 20 min een beetje inkoken. Voeg naar smaak een beetje peper toe.
  3. Haal de pan van het vuur, doe de massa in een andere pan en laat de inhoud goed afkoelen in de koeling. Neem een beetje massa apart en leg daar de verse bramen in. Draai 20 min voor het uitserveren het ijs in de sorbetière.
Afwerking
  1. Doe de losse bramen per stuk aan een pin.
Indekken
  1. Dek in met een gekoeld champagneglas en sorbetlepel.
presentatie
  1. Zie foto: Schep 1 bolletje ijs in het champagneglas en steek een pinnetje met 1 braam in het glas.