Sinaasappelroom, gekonfijte vijg en Danish blue

Sinaasappelroom, gekonfijte vijg en Danish blue
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
10 personen
Porties
10 personen
Sinaasappelroom, gekonfijte vijg en Danish blue
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
10 personen
Porties
10 personen
Ingrediƫnten
Sinaasappelroom
Afwerking
Porties: personen
Instructies
  1. Klop de qimiq glad met een mixer. Voeg de marmelade en de grand marnier toe en roer tot een glad mengsel. Doe in een spuitzak met een gladde spuitmond. Verdeel de room over 10 amuseglaasjes, maak de bovenkant glad en zet koud weg.
Notities

Afwerking:
. Haal de glaasjes 30 min voor uitserveren uit de koeling.
. Verdeel de konfijt over de room. Verdeel de kaas in 10 gelijke stukjes en leg op de konfijt.
. Was de vijg en snijd deze in 10 partjes. Zet een partje tegen de rand van het glaasje.

Indekken:
Dek in met een amuseglaasje en een kleine sorbetlepel.

Presentatie:
Zie foto.