BBQ: geglaceerde ananas met rum, boter en roomijs

BBQ: geglaceerde ananas met rum, boter en vanilleijs
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
8 personen
Porties
8 personen
BBQ: geglaceerde ananas met rum, boter en vanilleijs
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
8 personen
Porties
8 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Ananas in de lengte in 8 parten snijden. Vruchtvlees lossnijden van de schil en terugleggen in de schil. Vruchtvlees dwars insnijden en dan in de lengte aan een spies rijgen en uit laten lekken op een schaal.
  2. Meng boter, rietsuiker, gembersiroop en rum. Ananas Instrijken met botermengsel en 3-4 minuten grillen.
Notities

Serveer met bolletje roomijs.