Kippensoep met abrikozen

Kippensoep met abrikozen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
10
Porties
10
Kippensoep met abrikozen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
10
Porties
10
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Abrikozen: Laat de abrikozen een uur wellen in water. Snij de abriko-zen in kleine blokjes en zet ze weg.
  2. Soep: Verwarm de bouillon. Vries de kipfilet eventueel even aan in de vriezer, zodat deze gemakkelijker te snijden is. Snijd de kipfilet in reepjes van 4x4x40 mm. Snipper de sjalotten zeer fijn en gaar in de olie. Voeg dan de uitgeperste knoflook en de gesneden kip-filet toe. Voeg vervolgens de bouillon, de geraspte gember, de ka-neel en de abrikozen toe en laat ongeveer 20 min. garen met het deksel op de pan. Maak eventueel op smaak met peper en zout.
Notities

Afwerking:

. Verwarm de soep.

. Hak de peterselie.

 

Indekken:

Dek in met een warm rood soepbord en lepel.

Presentatie:

Schep de warme soep in het bord en garneer met fijngesneden peterselie.