Kabeljauwhaas met parelcouscous

Kabeljauwhaas met parelcouscous
Votes: 12
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Servings
10 personen
Servings
10 personen
Kabeljauwhaas met parelcouscous
Votes: 12
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Servings
10 personen
Servings
10 personen
Ingredients
Noilly Prat saus
Deksel
couscous
kabeljauw
afwerking
Servings: personen
Instructions
Noilly Prat saus
  1. Doe alle ingrediënten voor de saus in een pan en breng naar het kookpunt. Laat vervolgens inkoken op een laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Deksel
  1. Maak de rode ui schoon en snij ze fijn. Bak ze gaar in olie, blus het af met de ketjap manis en kook de massa in. Maak op smaak met peper
couscous
  1. Kook de couscous in water met zout volgens de voorgeschreven tijd op de verpakking. Bewaar tot gebruik.
kabeljauw
  1. Snij de kabeljauwhaas in 10 gelijke stukken en bewaar in de koeling.
  2. Gaar de vis in ± 8 min. in een oven van 150°C. Breng op smaak met peper en zout.
Recipe Notes

Afwerking:

Verwarm de couscous.

Verwarm de rode ui.

Verwarm de saus en mix met de staalmixer.

Snij de lente-ui in fijne ringetjes

 

Indekken:

Dek in met een warm groen bord met het visbestek.

Presentatie:

Leg in het midden van het bord 1 lepel couscous. Leg de kabeljauw er op. Maak een deksel van rode ui op de kabeljauw. Schenk de saus rondom de couscous.

Laat de fijn gesneden lente-ui over het bord vallen en garneer met 2 viooltjes.