Tel: 077-4652148 | E-mail: info@cuisineculinaire.nl
Home
Nieuws
Over ons
Onze commissies
Onze kookavonden
Sfeerimpressie
Recepten
Lid worden
Contact
Doperwtensoep met coquille en zalm
Lees meer
Kabeljauw met koolrabi
Lees meer
Asperge met langoustine in emulsie van vanille en citroen
Lees meer
Kabeljauw met gandaham
Lees meer
Heilbot met kokkels, paddenstoelen en dragonjus
Lees meer
Sabayon met honing-yoghurt ijs
Lees meer
Kalfshaas met asperge
Lees meer
Konijn op Italiaanse wijze
Lees meer
Wortelsoep met spekjes, geitenkaas, andijvie en amandel
Lees meer
Kalfshaas met madeira-truffelsaus, tomatenpesto, risotto en paddenstoelen
Lees meer
←
1
2
3
4
5
6
→
Recente berichten
Menupraatje december 2025
wijnwetenswaardigheden bij menu december 2025