Tel: 077-4652148 | E-mail: info@cuisineculinaire.nl
Home
Nieuws
Over ons
Onze commissies
Onze kookavonden
Recepten
Lid worden
Contact
Anjouduif met bramen, wortel en rode biet
Lees meer
Zwezerik met aardappel en selderijsoorten
Lees meer
Bisque van gerookte paling met kabeljauwhaas
Lees meer
Stoofpeer met tijm ijs, sabayon en sinaasappelgel
Lees meer
Patrijs met zuurkool, bloedworst, cranberries, druiven en colasaus
Lees meer
Zwarte pasta met zeevruchten
Lees meer
Kleintje soep van oude kaas
Lees meer
Coquilles met saffraan saus en gestoomde prei
Lees meer
Kabeljauwhaas met paddenstoelrisotto, prei, gepofte tomaat en groene preisaus
Lees meer
Scholrolletje met tapenade van olijven, tomaat, paprika en courgette
Lees meer
1
2
3
4
5
6
→
Recente berichten
menupraatje mei 2025
wijnpraatje mei 2025