Gefrituurde camembert met paprika confiture

Gefrituurde camembert met paprika confiture
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Servings
10 personen
Servings
10 personen
Gefrituurde camembert met paprika confiture
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Servings
10 personen
Servings
10 personen
Ingredients
Camember
Cofiture
Stokbrood
Afwerking
Servings: personen
Instructions
Camembert
  1. Snijd de camembert in 10 gelijke stukken. Zet koel weg tot gebruik.
Confiture
  1. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd brunoise van 5 mm. Snipper de ui.
  2. Meng geleisuiker met de witte wijn azijn, mosterdzaadjes en kurkuma. Breng dit mengsel op een laag vuur aan de kook en blijf roeren tot de suiker opgelost is.
  3. Voeg dan de paprika- en uien brunoise toe. Laat alles zachtjes pruttelen tot de paprika en de ui voldoen-de gegaard zijn en de confiture voldoende ingekookt is. Laat op de werkbank verder afkoelen.
Stokbrood
  1. Vries het stokbrood goed aan en snijd daarna met de hand 10 plakjes van 4 mm dik. Knijp de knoflook door de pers en maak in de vijzel er een papje van. Roer daarna de olijfolie erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Besmeer elk plakje met deze knoflookolie. Laat de broodjes 15 min op een bakmatje in een oven van 60°C drogen.
Recipe Notes

Afwerking:
Klop het eiwit los. Steek de kaas aan een stokje en wentel het door het eiwit en daarna door de panko. Frituur de ca-membert 2 min op 170°C lichtbruin en laat uitlekken op keu-kenpapier.

Indekken:
Dek in met een klein wit bordje met een amuse bestek (zie amuse).

Presentatie:
Zie foto: Schep wat confiture op het bord en leg daar de kaas tegenaan. Garneer met 1 gedroogd sneetje knoflookbrood.