Tel: 077-4652148 | E-mail: info@cuisineculinaire.nl
Home
Nieuws
Over ons
Onze commissies
Onze kookavonden
Recepten
Lid worden
Contact
Kwartelborst met kroepoek en atjar van asperge
Lees meer
Gefrituurde camembert met paprika confiture
Lees meer
Hert met balsamico/knoflook-saus, courgette, bieten en pommes fondant
Lees meer
Ceviche van zeebaars met groenten
Lees meer
Sjnookbaars ingelag in et zoer mit ein pittig seiske
Lees meer
Kalfshaas met sherrysaus, aardappel, asperges, erwten en Hollandaise saus
Lees meer
Salade met eendenborst een eendenlever met maanzaad
Lees meer
Zeeduivelwangen met appel
Lees meer
Paling op drie manieren
Lees meer
Canette met rode wijnsaus, groente en zoete aardappel
Lees meer
Recente berichten
menupraatje april 2025
wijnwetenswaardigheden menu april 2025
menupraatje maart 2025
Wijnpraatje maart 2025