Sorbet van paprika

Sorbet van paprika
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
10
Porties
10
Sorbet van paprika
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
10
Porties
10
Ingrediënten
suikersiroop
paprikasorbet
Garnering
Porties:
Instructies
suikersiroop
  1. Was de appels, ontpit ze en haal ze door de sapcentrifuge. Los de suiker op matig vuur al roerend op in de appelsap. Laat het daarna 5 min inkoken en neem pan van het vuur. Laat afkoelen.
paprikasorbet
  1. Schil de paprika met een dunschiller en ontdoe ze van pitten. Pers er sap van in de sapcentrifuge. Voeg de suikersiroop bij het sap van de paprika en voeg ci-troensap toe. Draai in de sorbetière een mooi sorbet. Voeg net voor het hard worden de bijna stijf geklopte eiwit en een beetje peper toe. Maak op smaak met peper en tabasco.
Indekken
  1. Gebruik koude amuseglaasjes (met vierkant voetje) en dek in met een kleine sorbet lepel.
Presentatie
  1. Zie foto: doe een bolletje sorbet in het glaasje en garneer met een muntblaadje.