Tel: 077-4652148 | E-mail: info@cuisineculinaire.nl
Home
Nieuws
Over ons
Onze commissies
Onze kookavonden
Recepten
Lid worden
Contact
Soufflé, bosbessensorbet en chocolademousse
Lees meer
Stoofpeer met tijm ijs, sabayon en sinaasappelgel
Lees meer
Patrijs met zuurkool, bloedworst, cranberries, druiven en colasaus
Lees meer
Bananenijs met cappuccino en amandel crumble
Lees meer
Reerug met peertjes en wildsaus
Lees meer
Geroosterde druiven met een sabayon van Merlot, crumble van pecannoten en basilicum
Lees meer
Mousse van schimmelkaas met geconfijte sinaasappelschil en Grand Marniersiroop
Lees meer
Chocoladetaart met bereidingen van kersen
Lees meer
Appelschijven met kandijschuim
Lees meer
Eendenborst met portsaus en groenten
Lees meer
1
2
3
4
…
7
8
9
→
Recente berichten
menupraatje mei 2025
wijnpraatje mei 2025