Tel: 077-4652148 | E-mail: info@cuisineculinaire.nl
Home
Nieuws
Over ons
Onze commissies
Onze kookavonden
Sfeerimpressie
Recepten
Lid worden
Contact
Bananenijs met cappuccino en amandel crumble
Lees meer
Lamsbout met roseval aardappelen en garnituur van geblakerde groenten en koolraap
Lees meer
Rosbiefbonbon op groene salade
Lees meer
Sabayon met honing-yoghurt ijs
Lees meer
Carpaccio van tonijn
Lees meer
Gyoza met kip en shiitake
Lees meer
Bonbon van zalm met garnalen en mosselen met saus van sjalotjes
Lees meer
Gorgonzola-bonbon met sinaasappelcompote
Lees meer
Tuurtje met peir en gekeremiliseerde neut met Itelliaans keessjoem
Lees meer
BBQ: gemengde salades
Lees meer
1
2
3
→
Recente berichten
menupraatje januari 2026
Wijnpraatje januari 2026
Menupraatje december 2025
wijnwetenswaardigheden bij menu december 2025