Hert met balsamico/knoflook-saus, courgette, bieten en pommes fondant
Lees meer
Buikspek met aardpeer, rode wijnsaus, coquille, uitjes, paddenstoelen en hazelnoot
Lees meer
Corvina met truffelaardappel, edamame,  spinazie en sakesaus
Lees meer
Hazenrugfilet met portsaus en geroosterde groenten
Lees meer
Gebakken kabeljauw met tapenade, aardappelmousseline
Lees meer
Pittige tartaar van diamanthaas met gerookte  makreel, bieslookmayonaise en een kwarteleitje
Lees meer
Taartje van appel, avocado en scampi in een courgettelint met een quenelle van sherryroom
Lees meer
Gepocheerd hoondeeike, Livarsjeenk, earpelsalade, en sjpenazie mit ein meijbottelseiskeke
Lees meer
Sóp getrokke van sefraan mit pastinaak
Lees meer
Chateaubriand Rossini met chocoladesaus
Lees meer