Tel: 077-4652148 | E-mail: info@cuisineculinaire.nl
Home
Nieuws
Over ons
Onze commissies
Onze kookavonden
Sfeerimpressie
Recepten
Lid worden
Contact
Kwartelborst met kroepoek en atjar van asperge
Lees meer
Hereford rundersukade in Madeirasaus met puree
Lees meer
Irish coffee met truffel
Lees meer
Kaneelijs met vijgen
Lees meer
Kabeljauw met gandaham
Lees meer
Kalfsentrecote met gebraiseerde ossenstaart en een kleurrijk taartje
Lees meer
Heilbot met kokkels, paddenstoelen en dragonjus
Lees meer
Romige komkommersoep met rauwe ham
Lees meer
Gevulde scholfilet met gedroogde tomaat op een bedje van paddenstoelen tagliatelle
Lees meer
Soep van sperziebonen met groene pesto op toast
Lees meer
←
1
2
3
4
5
6
…
10
11
12
→
Recente berichten
Menupraatje december 2025
wijnwetenswaardigheden bij menu december 2025