Tel: 077-4652148 | E-mail: info@cuisineculinaire.nl
Home
Nieuws
Over ons
Onze commissies
Onze kookavonden
Sfeerimpressie
Recepten
Lid worden
Contact
Anjouduif met bramen, wortel en rode biet
Lees meer
Lende van wildzwijn met vlierbessensaus, selderij gratin, wortels en cantharellen
Lees meer
Zwarte pasta met zeevruchten
Lees meer
Rode bietensoep met room van amandel
Lees meer
Kalfsentrecote met gebraiseerde ossenstaart en een kleurrijk taartje
Lees meer
Wortelsoep met spekjes, geitenkaas, andijvie en amandel
Lees meer
Hazenrugfilet met portsaus en geroosterde groenten
Lees meer
Kwartelhammetje met savooiekool
Lees meer
Risotto met savooiekool, koolchips en Black Tiger
Lees meer
Aziatische soep
Lees meer
1
2
→
Recente berichten
menupraatje mei 2025
wijnpraatje mei 2025