Tel: 077-4652148 | E-mail: info@cuisineculinaire.nl
Home
Nieuws
Over ons
Onze commissies
Onze kookavonden
Recepten
Lid worden
Contact
Appelschijven met kandijschuim
Lees meer
Eendenborst met portsaus en groenten
Lees meer
Lamsfilet met kruidenkorst, asperge en groenten
Lees meer
Kwartelborst met kroepoek en atjar van asperge
Lees meer
Kaneelijs met vijgen
Lees meer
Kruidkoek, kruidkoekijs, speculaas mousse en pruimencoulis met een druppel Jägermeister
Lees meer
Eendenborstfilet op zuurkool met sinaasappelport saus
Lees meer
Mousse van mascarpone en chocolade
Lees meer
Gemarineerd rood fruit in portsaus met basilicumsiroop en vanilleijs
Lees meer
Recente berichten
menupraatje maart 2025
Wijnpraatje maart 2025
menupraatje februari 2025
wijnadvies februari 2025