Tel: 077-4652148 | E-mail: info@cuisineculinaire.nl
Home
Nieuws
Over ons
Onze commissies
Onze kookavonden
Sfeerimpressie
Recepten
Lid worden
Contact
Chocoladesalami met PX-sherry en stracciatella-mango ijs
Lees meer
Zuurkoolsoepje met zuurdesembrood, truffel en spek
Lees meer
Mousse van tomaat, rivierkreeft, tulpenknol en oester
Lees meer
Hazelnootparfait met karamel en notencrunch
Lees meer
Specerijen ijs met stroop van sinaasappel met mango
Lees meer
Romige soep van kropsla met zalm
Lees meer
Venkel cappucino met Hollandse garnalen
Lees meer
Driekleurige ”Mousse au chocolat”
Lees meer
Tricolore in Scivolo e Fagioli e Uovo di Quaglia
Lees meer
Rijstbavarois, rode wijnijs en gemarineerde pruimen
Lees meer
←
1
2
3
4
5
→
Recente berichten
Menupraatje december 2025
wijnwetenswaardigheden bij menu december 2025