Tel: 077-4652148 | E-mail: info@cuisineculinaire.nl
Home
Nieuws
Over ons
Onze commissies
Onze kookavonden
Sfeerimpressie
Recepten
Lid worden
Contact
Bisque van gerookte paling met kabeljauwhaas
Lees meer
Gevulde pijlstaarttubes op paddenstoelrisotto
Lees meer
Lende van wildzwijn met vlierbessensaus, selderij gratin, wortels en cantharellen
Lees meer
Patrijs met zuurkool, bloedworst, cranberries, druiven en colasaus
Lees meer
Reerug met peertjes en wildsaus
Lees meer
Zwarte pasta met zeevruchten
Lees meer
Kleintje soep van oude kaas
Lees meer
Lamsbout met roseval aardappelen en garnituur van geblakerde groenten en koolraap
Lees meer
Trendy steaktartaar met kruidenmayonaise
Lees meer
Lamsfilet met kruidenkorst, asperge en groenten
Lees meer
1
2
3
4
→
Recente berichten
menupraatje mei 2025
wijnpraatje mei 2025