Tel: 077-4652148 | E-mail: info@cuisineculinaire.nl
Home
Nieuws
Over ons
Onze commissies
Onze kookavonden
Recepten
Lid worden
Contact
Soufflé, bosbessensorbet en chocolademousse
Lees meer
Zwezerik met aardappel en selderijsoorten
Lees meer
Bisque van gerookte paling met kabeljauwhaas
Lees meer
Gevulde pijlstaarttubes op paddenstoelrisotto
Lees meer
Gegratineerde oester
Lees meer
Bananenijs met cappuccino en amandel crumble
Lees meer
Kleintje soep van oude kaas
Lees meer
Garnalenkroket van Hollandse garnalen
Lees meer
Geroosterde druiven met een sabayon van Merlot, crumble van pecannoten en basilicum
Lees meer
Kabeljauwhaas met paddenstoelrisotto, prei, gepofte tomaat en groene preisaus
Lees meer
1
2
3
4
5
→
Recente berichten
menupraatje maart 2025
Wijnpraatje maart 2025
menupraatje februari 2025
wijnadvies februari 2025