Mousse van mascarpone en chocolade
Lees meer
Ravioli van varkenswang met een Parmezaansaus
Lees meer
St. Jacobsschelp op risotto met een witte chocoladesaus
Lees meer
Bloemkoolmousse op een spiegel van piccalilly
Lees meer
Buikspek met aardpeer, rode wijnsaus, coquille, uitjes, paddenstoelen en hazelnoot
Lees meer
Corvina met truffelaardappel, edamame,  spinazie en sakesaus
Lees meer
Gebakken kabeljauw met tapenade, aardappelmousseline
Lees meer
Taartje van appel, avocado en scampi in een courgettelint met een quenelle van sherryroom
Lees meer
Livar verkesvleisj mit sjeenk in ein meijbottelseiske, courgettes, tommètjes en earpelkeukskes
Lees meer
Gepocheerd hoondeeike, Livarsjeenk, earpelsalade, en sjpenazie mit ein meijbottelseiskeke
Lees meer